You are currently viewing Bőrönd kiegészítők: Stílusos és hasznos társaid az utazásban

Bőrönd kiegészítők: Stílusos és hasznos társaid az utazásban

Minden, ami bőrönddel kapcsolatos – az utazási kiegészítők nem csak praktikusak, hanem stílusos kiegészítői is lehetnek az utazásodnak. Nemcsak megkönnyítik az utazást, de divatosan fel is dobhatják az összképet.

1. Pohártartó bőröndre: Egy praktikus és trendi pohártartó, amit a bőröndödre lehet felszerelni, lehetővé teszi, hogy kedvenc italod mindig kéznél legyen. Legyen szó üdítőről, kávéról vagy vízről, a pohártartó segít elkerülni a kellemetlen folyadékfoltokat és felszabadul egy kezed.

2. Bőröndcímke: Egyedi bőröndcímke segítségével könnyedén megtalálod a saját bőröndöd a reptéri szalagon . Válassz olyan trendi és színes címkét, ami elrejti a beleírt lakcímet.

3. Színes bőrönd lezáró pánt: Ez a pánt nem csak a bőröndedet tartja össze és biztonságban, de egyedi megjelenést is kölcsönözhet neki. Olyan pántot válassz, ami könnyen felismerhető, így könnyedén megtalálhatod a bőröndödet a sorok között. TIPP: Számzáras bőröndpánt

4. Gumipánt kézitáska rögzítésére: Egy rugalmas gumipánt segítségével a kézitáskádat a bőröndödhöz tudod rögzíteni. Ez nem csak megkönnyíti az utazást, de szabad kezet biztosít és még stílusos is lehet.

5. Karabiner összekötő: Egy divatos karabinerrel több bőröndöt is össze tudsz kötni, így egyszerűbben tudsz navigálni a repülőtéren vagy állomáson. Emellett a karabiner kulcstartóként is funkcionálhat.

6. Utazó kozmetikumok: Trendi utazó kozmetikumok, mint például a mini parfüm adagoló vagy a szilikon mini flakonok és tégelyek, segítségével könnyedén csomagolhatod a kedvenc kozmetikumaidat úgy, hogy ne foglaljanak túl sok helyet. TIPP: Szivárgásmentes tubus szett

7. Bőröndlakat: Az utazás során fontos, hogy a bőröndöd tartalma biztonságban legyen. Erre a célra a bőröndlakatok kiváló megoldást nyújtanak. Ezek a speciális lakatok rendkívül ellenállóak és nehezen feltörhetők, így megakadályozzák a lopást. A bőröndlakatok különböző típusokban elérhetők, akár kulcsos, akár kombinációs változatban.

8. Egyedi bőröndhuzat: A bőröndhuzatok nem csak a bőröndöd védelmét szolgálják, hanem stílusosan is feldobják a megjelenését. Ezek a speciális huzatok könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók, így könnyedén védheted a bőröndöd a karcoktól és egyéb sérülésektől. Emellett egyedi mintákkal és színekkel is rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy könnyen felismerd a bőröndödet a többi között.